Sprog

  • Dansk
  • English
  • Русский
 
Cases for Dansk Energi
Automation A/S

- STYRING, REGULERING OG OVERVÅGNING

 
 
 

 
 

 

http://dea-as.dk/sites/default/files/galleri_left.png

AffaldPlus, Slagelse
Automatiseret overvågning forbedrer sikkerheden og reducerer udgifterne.

DEA opgraderede sikkerheden på Slagelse Forbrændingsanlæg fra manuel overvågning til 72 timers vagtfri drift. Det reducerer ikke blot lønudgifterne væsentligt, men øger også sikkerheden – for både personalet, driften og materiellet.

Arla Foods ARINCO, Videbæk
Røggaskøler sænker energiforbruget. Til gavn for bundlinjen og miljøet.

Energibesparelser gavner ikke blot de grønne tal i miljøregnskabet, men også de sorte tal på bundlinjen. Det ved Arla Foods ARINCO, der fik installeret en ny røggaskøler til at optimere energiudnyttelsen i virksomhedens dampkedel. Resultatet var et 5 % fald i energiforbruget.

Daka Proteins, Løsning
Målet var lavere driftsomkostninger. Midlet var avanceret brænderstyring.

Udskift brænderstyringen på tre dampkedler, og etabler 72 timers vagtfri drift. Sådan lød den opgave, som DEA valgte at løse med Siemens-operatørpaneler, Erab-kedelsikkerhedsudstyr og Siemens-PLC’ere med burnermanagement-programmer. Resultatet var lavere driftsomkostninger.

Danisco Culture, Grindsted
State of the art brænderstyring får driftssikkerheden helt i top.

Færre fejl, mindre nedetid og lettere service. Det var målet, da Danisco Culture fik udskiftet brænderstyringen for støttebrænderne på sin kulfyrede dampkedel. DEA leverede brænder- styringen baseret på bl.a. en Siemens Failsafe PLC, failsafe-funktionsblokke, Siemens- operatørpaneler og Profinet.

Egyptian Starch & Glucose Manufacturing Company, Cairo
Topmoderne dampkedel sætter nye standarder for kedelanlæg i Egypten.

25 tons damp pr. time ved 20 bar, døgnet rundt. Så højt var kravet fra Egyptian Starch & Glucose Manufacturing Company, da selskabet skulle have installeret en ny dampkedel. DEA leverede kedelstyringen, baseret på bl.a. Gestra-kedelsikkerhedsudstyr til 72 timers vagtfri drift, Siemens-PLC’er og operatørpanel til styring, regulering og overvågning.

Forsyning Helsingør
Nye kedler sikrer miljøvenlig varme – selv når kulden er på sit højeste.

Nu kan 13.000 husstande, skoler, institutioner og virksomheder i Helsingør Kommune trygt gå selv de hårdeste vintre i møde. Med to nye Danstoker-varmtvandskedler på hver 10 MW fik Forsyning Helsingør en større reservekapacitet – og dermed lidt ekstra at tære på i vinter- månederne.